YHDISTYS

Kanta-Hämeen erilaiset oppijat ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä oppimisen pulmissa, antaa tietoa asianomaisille ja viranomaisille sekä järjestää koulutus- ja virkistystilaisuuksia.

Yhdistyksen tavoitteena on erilaisten oppijoiden tasa-arvoinen kohtelu ja syrjäytymisen ehkäiseminen. KAHEO tukee edunvalvontaa informoimalla sosiaali-, terveys-, opetus- ja kulttuuriviranomaisia sekä muita palvelualan edustajia.

Yhdistys järjestää mm. kursseja, koulutusta, lukitestausta sekä osallistuu erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Yhdistys tekee aktiivista yhteistyötä muiden alueen sosiaali- ja terveysalan sekä muiden järjestöjen kanssa.

Yhteistyökumppaneina ovat mm. Hämeenlinnan kaupunki, Erilaisten oppijoiden liitto, Hämeen Setlementti ry, Hymy ry, Kiipula sekä Sivis-opintokeskus ja Stea.