Näytteilleasettajat

 

THP Games Oy

Työnhakupeli-perheen laajasta valikoimasta löytyy hyötypelejä kaikenlaisiin tarpeisiin. Osastollamme voitte itse tutustua viimeisimpiin versioihin.

kotisivut

Facebook

  
Haltija Group Oy

Haltijalta apuvälineet tukemaan päivittäistä elämää. Apuvälineet osana opiskelua, leikkiä, kommunikointia ja liikkumista.

Haltijan teknisiä apuvälineitä: Kommunikointilaitteet ja ohjelmat, kuvakommunikaation ohjelmat, näön apuvälineet ja ohjelmat, tietokoneen käytön apuvälineet, äänenvahvistimet, muistin ja arjen apuvälineet

kotisivut

Facebook

  
Draamakanava

Draamakanavan tavoitteena on tukea kaikenlaisia oppijoita ja heidän perustaitojensa vahvistumista: oppimateriaalein ja Youtube-videoin. Tavoitteena on jakaa tietoa ja vinkkejä innostavista ja ymmärtävään oppimiseen tähtäävistä ohjaustavoista.

kotisivut

Facebook

  
Evantia

Evantia-konserni on johtava kommunikoinnin moniosaaja. Päätuotteemme on tulkkaus. Tuotamme valtakunnallisesti viittomakielen tulkkausta,  tulkkausta puhevammaisille asiakkaille, kirjoitustulkkausta sekä tulkkausta kuulo- näkövammaisille asiakkaille.

Evantia360°-palvelumme kattaa laajasti kommunikoinnin osa-alueita kommunikointitarpeen kartoituksesta, kommunikaatio-opetukseen, erilaisiin apuvälineisiin ja sovelluksiin.

Jokaisella on oikeus yhdenvertaiseen kommunikointiin kaikissa elämän tilanteissa ja vaiheissa. Meiltä saat tarvittavat välineet ja ratkaisut. Kommunikointi kuuluu kaikille!

kotisivut

Facebook

  

Tmi Wilma Lehtonen

Opettavaiset Leikkien pelit ja lelut. Kaiken ikäisille sopivia tuotteita.

Facebook

  
Tevella Oy

Tevella on kotimaisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut yritys, joka kehittää ja markkinoi sellaisia leikkimisen ja opetuksen välineitä, joiden avulla suomalaiset lapset voivat oppia päiväkodeissa ja kouluissa kiinnostavasti ja monipuolisesti. Tevella on laaja valikoima opetusvälineitä, sekä välineitä erityisopetukseen.

kotisivut

Facebook

  
Edukustannus

Edukustannus on uusi ja tuore oppimateriaalikustantamo, jolla on 5 sarjaa alakouluun, 4 yläkouluun ja 3 lukioon.

Kotisivut

  
Varga- Neményi ry

Varga–Neményi ry on suomalaisten opettajien vuonna 2005 perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on suomalaistaa unkarilainen Varga–Neményi -opetusmenetelmä suomalaisten opettajien ja oppilaiden käyttöön. Yhdistys suomalaistaa, kustantaa ja myy menetelmän mukaisia oppimateriaaleja, järjestää koulutuksia, seminaareja ja haluaa edistää menetelmän tutkimusta Suomessa. Yhdistys tekee yhteistyötä opettajien täydennyskoulutusta järjestävien tahojen kanssa.

Kotisivut

  

Suomen Vanhempainliitto ry


ja

 

Hämeenlinnan Seudun Vanhempain-yhdistys ry

Suomen Vanhempainliitto on vanhempainyhdistysten yhteistyöjärjestö, jolla on runsaat 1300 jäsenyhdistystä koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien yhteydessä. 

Liiton päätehtäviä ovat: 

  1. Vanhempaintoiminnan tukeminen
  2. Kodin ja koulun yhteistyön, sekä kasvatuskumppanuuden kehittäminen
  3. Vanhemmuuden tukeminen, sekä lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistäminen.

Kotisivut        

Vanhempainilta

Facebook

  
Koulukino

Koulukino on valtakunnallinen elokuvakasvatuksen asiantuntijajärjestö, joka tuottaa oppimateriaalia koulujen elokuvakasvatuksen tueksi. Lisäksi syksyllä pilotoidaan suoratoistopalvelu, joka entisestään helpottaa liikkuvan kuvan käyttöä opetuksessa.

Kotisivu

Facebook

Sanoma Pro

Oppimateriaaleja ja oppimispalveluita kaikille kouluasteille, työvälineitä ja sisältöjä opetuksen toteuttamiseen, digitaalisia oppimis- ja opetusratkaisuja sekä lapsille ja perheille puuhatuotteita Oppi&ilo-tuotemerkillä.

Kotisivu

Facebook

  
Ideoiden Oy

Ideoiden Oy ylläpitää Terapiapsi.fi sivustoa. Sivustolle kootaan opetukseen, erityisopetukseen ja kuntoutukseen sopivia sovelluksia ja niiden käyttäjäkokemuksia sekä muita hyödyllisiä vinkkejä mobiililaitteiden käytöstä kommunikaation, opetuksen ja kuntoutuksen välineenä.

Kotisivu

Facebook

 

 

  
Niilo Mäki Instituutti

Niilo Mäki Instituutti on oppimisvaikeuksien monitieteisen tutkimuksen ja kehittämistyön yksikkö. Niilo Mäki Instituutin keskeisenä toiminta-ajatuksena on lasten ja nuorten oppimisesta syrjäytymisen ehkäiseminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Kotisivu

Facebook

  

Suomen musiikkiterapiayhdistys ry, Kanta-Hämeen alajaosto


ja


Avainmusiikki Tmi

Suomen musiikkiterapiayhdistyys on perustettu 1973 edistämään suomalaisen musiikkiterapian asemaa ja lisäämään tietoa alasta.
Musiikkiterapiaa voidaan hyödyntää tavoitteellisena hoito- ja kuntoutusmuotona erilaisiin psyykkisiin, fyysisiin, sosiaalisiin ja neurologisiin oireisiin ja sairauksiin, mukaanlukien erilaiset oppimisen haasteet.

Kotisivu

 

Avainmusiikki tarjoaa musiikkiterapiapalveluita, musiikin erityisopetusta ja ryhmätoimintaa sekä koulutuspalveluita kaikenikäisille. Tapaamiset Hämeenlinnan toimitilassa, tarvittaessa myös koulu-, laitos- ja kotikäynteinä lähiseuduilla. Musiikkiterapeutti Anne Takamäki toimii Kelan palveluntuottajana nuorten kuntoutuspsykoterapiassa.

Kotisivu

Facebook

  
HYMY ry

Hymy ry toimii neurologisten kommunikaatiohäiriöisten henkilöiden ja heidän perheidensä yhdyssiteenä ja tukena. 

Hymyn jäseneksi voivat liittyä kuka tahansa kommunikaatiohäiriöisten asiasta kiinnostunut yksityinen tai juridinen henkilö. Hymy ry on jäsenyhdistyksenä Aivoliitossa, Autismi- ja asperger-liitossa sekä ADHD-liitossa.

Kotisivu

Facebook

  
Tampereen seudun autismiyhdistys TSAU ry

Tampereen seudun autismiyhdistys TSAU ry on autismikirjon henkilöiden, perheiden ja muiden asiasta kiinnostuneiden neuvontaan ja auttamiseen tarkoitettu Autismi- ja Aspergerliiton jäsenyhdistys.

Kotisivu

Facebook

  
Leijonaemot

Vertaistukea tänäänkin syntyneille erityislasten vanhemmille.

Me Leijonaemot olemme erityislasten vanhempia, yli lasten diagnoosirajojen. Haluamme antaa konkreettista apua toisille erityislasten vanhemmille. Niin isille kuin äideille.

Tänäänkin jossain päin Suomea syntyy erilaiset vanhemmat. Erityinen elämä vaatii erityiset voimat. Mutta välillä niitä voimia ei vain ole. Siksi me perustimme Leijonaemot, vanhempien oman turvaverkon.

Kotisivu

Facebook