Tulevan syksyn toimintaa - tule mukaan!

8.7.2013


Vaikka kesä on vielä kauneimmillaan ja auringosta on syytä nauttia täysin palkein, on aika jo miettiä tulevaa syksyä. Kanta-Hämeen Erilaiset Oppijat ry:n syksy on monipuolinen ja monenmoista toimintaa on luvassa. Tässä ennakkotietoa muutamasta:

ERILAISEN OPPIJAN VERTAISTUKIRYHMÄ aloittaa 3.9 kello 18. Ryhmä on tarkoitettu kaikille erilaisille oppijoille. Ryhmässä käydään läpi ryhmän jäsenten kokemuksia ja ajatuksia erilaisesta oppimisesta, pyritään löytämään keinoja arjen tilanteiden helpottamiseksi ja vanhistetaan itsetuntoa. Osallistuminen on maksutonta.

ERILAISEN OPPIJAN VANHEMPIEN VERTAISTUKIRYHMÄ aloittaa syyskuun alussa (tarkempi päivä ja paikka ilmoitettaan myöhemmin). Ryhmässä käsitellään etukäteen sovittuja aiheita, joiden tarkoituksena on tukea vanhemmuutta, vahvistaa vuorovaikutustaitoja, lisätä itsetuntemusta ja saada voimavaroja vertaistuen puitteissa. Osallistuminen on maksutonta.

ERILAISET OPPIJAN ATK-RYHMÄ aloittaa jälleen syksyllä toimintansa. Vetäjänä toimii Päivä Lindstedt. Ryhmä kokoontuu Jukolan koululla Hämeenlinnassa. Ryhmä aloittaa toimintansa syys-lokakuussa (tarkempi aloitus aika ilmoitetaan myöhemmin).

Syksyllä tapahtuu paljon muutakin, joten seuraa ilmoittelua!

Liitteet